En la nostra llar ajudem als nens a potenciar el seu procés maduratiu en les diferents etapes que es presentin durant la seva estada al centre.

Ens identifiquem en:
Escola oberta, oferint un ambient acollidor i respectant la individualitat dels nens/es. Els ajudem en la seva integració al grup-classe per proporcionar-li estabilitat i seguretat i es trobi en un ambient lliure i alegre.
Didàctica globalitzadora i activa, amb activitats planificades i lúdiques com són experimentació, manipulació, psicomotricitat fina, etc., per ampliar les seves experiències i adquirir nous coneixements.
Ensenyança individualitzada, per respectar el seu propi ritme maduratiu, ja que tenim present que cada nen té una personalitat pròpia i diferent dels altres.
Immersió cultural, a través de centres d’interès, introduir al nen conjuntament amb la seva família a les diferents festes populars i tradicions.
Com poden ser:
* La Castanyada
* Nadal
* Els Tres Tombs
* El Carnaval
* Sant Jordi
* Així com les diferents estacions de l’any.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad