Durant aquesta última setmana hem treballat amb els infants el color Vermell!! Hem començat per veure imatges d’aquest color i buscar per l’aula objectes que fossin de color vermell. A poc a poc hem anat introduint altres colors per tal de poder diferenciar-los i reconèixer el que estàvem treballant.

Hem fet un mural d’una maduixa i unes cireres, on hem treballat amb pintura i la tècnica d’estampar amb esponges. Els més petits han fet un mural on han pogut escampar la pintura de color vermell amb les mans i fer un mural abstracte. Han quedat molt bonics.

També hem tingut estones per jugar al racó del color vermell, on totes les joguines predominava aquest color. I com no, hem après la cançó del color vermell.

Per últim, hem fet la festa del color Vermell, on tots hem vingut amb alguna peça de roba d’aquest color i hem observat, anomenat i tastat menjar d’aquest color, com són: maduixes, tomàquet, remolatxa, etc. I ens hem emportat a casa la manualitat que hem fet, un tomàquet ben bonic!!

Aquí us deixem l’enllaç amb la cançó del color vermell perquè podeu cantar a casa amb ells i un dibuix per pintar:


També podeu jugar amb ells a buscar coses per casa d’aquest color o posar diferents coses de diferents colors i que només agafi les que siguin de color vermell.

Categories: Activitats

0 Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad